Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Haul #1

Γεια σας κορίτσια....

Σας χαιρετώ από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη! Αυτό είναι το πρώτο μου haul σε αυτό το blog και πως ήταν δυνατόν να μην έχει μια γεύση από την πιο όμορφή πόλη της Ελλάδας (για να μη πω του κόσμου και φανώ.... να λίγο υπερβολική :-P)! Πάμε να σας δείξω τι αγόρασα...



haul#1

Πρώτη στάση τα H&M.. Λατρεύω τα καλλυντικά των h&m! Έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα τους και έχω να πω πως με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένη.. Έτσι είπα να προσθέσω στη συλλογή μου λίγα ακόμα... Αρχικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον το νέο ρουζ τους το οποίο έρχεται σε μια υπέροχη συσκευασία σε σχήμα καρδιάς (μόνο απο τη συσκευασία σε  κάνει να το ερωτευτείς!). Αποτελείται από 3 χρώματα: ροζ, κοραλί και απαλό ροδακινί, τα οποία μόλις αναμειχθούν μεταξύ τους αφήνουν ένα απαλό χρωματάκι και ένα τελείωμα γυαλάδας... Το αγάπησα με τη πρώτη ματιά.. Όποιες από εσάς έχετε πρόσβαση σε h&m σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! 
τιμή: 4.99ευρώ

Πήρα επίσης και το highlighter τους το οποίο το είχα ξανά αλλά μου είχε σπάσει η συσκευασία του και το ξανά προμηθεύτηκα.. Πολύ ωραίο προϊόν για όποια δεν θέλει να διαθέση πολλά χρήματα για ένα highlighter. 
τιμή: 4.99ευρώ

Τέλος από h&m πήρα και ένα body lotion με άρωμα καρύδα και βανίλια! Η κρέμα αυτή εκτός του ότι μυρίζει υπέροχα, δίνει μια φοβερή λάμψη στο δέρμα...  μια χρυσή γυαλάδα η οποία μένει εκεί για ώρες... 
τιμή: 3.99 ευρώ
Επόμενη στάση Hondos Center.. Αρχικά επισκέφτηκα το σταντ της catrice μιας και είχα ακούσει πολλά για το camouflage cream και ήθελα οπωσδήποτε να το δοκιμάσω.... Πράγματι! Κάλυψη στο φουλ..  
τιμή: 3.49 ευρώ

Από την essence πήρα τις quick nail drops που χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο περίπου και κάνουν τα νύχια μου να στεγνώνουν στο μισό χρόνο αλλά και να διαρκούν για μέρες.... 
τιμή: 2.49 ευρώ
Επίσης, από hondos center πήρα και το αποσμητικό sanex zero που χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα και είναι χωρίς αλκοόλ, αλουμίνιο και parabens. 
αρχική τιμή: 3.89 ευρώ
με -40% έκπτωση: 2.33 ευρώ

Στη συνέχεια αναζήτησα το νέο νεράκι καθαρισμού της garnier το οποίο ήθελα καιρό να δοκιμάσω μιας και έχω διαβάσει πολλές κριτικές γιαυτό και πράγματι έχουν απόλυτο δίκιο σε όλα! Μάλιστα τολμώ να το συγκρίνω και με το all time favourite Bioderma!
τιμή: 6.49 ευρώ

Όσες από εσάς επισκέπτεστε τα hondos center της Αριστοτέλους θα έχετε δει ένα νέο σταντ με αρώματα τύπου. Εκ πρώτης όψεως μοιάζουν με τα συνηθισμένα αρώματα τύπου που συναντάμε συνεχώς γύρω μας.. Όμως μετά από μια σύντομη συζήτηση που είχα με την υπεύθυνη του σταντ κατάλαβα πως αυτό το άρωμα έχει κάτι το διαφορετικό από τα άλλα.. Αρχικά είναι eau de parfum και όχι eau de toilette όπως τα υπόλοιπα, δεύτερον η συσκευασία είναι πολύ καλοφτιαγμένη, κάτι που το κάνει ιδανικό και για δωράκι και τρίτον παρασκευάζεται στη Γαλλία... Επέλεξα το άρωμα Si από Armani το οποίο όπως μου εξήγησε η υπεύθυνη περιέχει νότες από φρέζια, φραγκοστάφυλλο, βανίλια, τριαντάφυλλο, πατσουλί και ξυλώδες νότες.. Ένα κομψό, ισσοροπημένο και απόλυτα θηλυκό άρωμα! Αυτό που λάτρεψα είναι η διάρκεια του και το γεγονός πως είναι ότι πιο κοντά με το αυθεντικό έχω βρει σε άρωμα τύπου. Για όσες ενδιαφέρεστε η εταιρία ονομάζεται Perfumall και σύντομα θα λειτουργήσει και site για online παραγγελίες (www.perfumall.com.gr)
τιμή: 30ml στα 8 ευρώ
        50ml στα  12 ευρώ

Τέλος, έκανα μια στάση σε ένα μαγαζί τύπου 1 ευρώ και πήρα ένα μολύβι χειλιών της εταιρίας galaxy color στην απόχρωση 128 για να το συνδυάσω με το please me της mac.  
τιμή: 1 ευρώ

Αυτές ήταν οι αγορές μου κορίτσια... 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Αν ναι γράψτου μου κάτω στα σχόλια την γνώμη σας!

Θα τα πούμε σ' ένα επόμενο ποστ... 
Μέχρι τότε... stay positive girls!

7 σχόλια:

  1. καλή αρχή Αναστασία και καλή επιτυχία στο blog sou! μόλις το εντόπισα και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ! σε ακολουθώ και θα σε διαβάζω σίγουρα! το πρώτο σου haul τέλειο! όσο γι αυτό που λές ότι δεν το σπουδασες...πάντα υπάρχει τρόπος να κάνεις αυτό που αγαπάς και ποτέ δεν είναι αργά:)stay positive;) θα χαρώ πολύ να σε δω κ εγώ μέλος στο blog μου(καινούργια κ εγώ στο blogging κ θεσσαλονικια:) φιλια!

    www.fashionizein.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! έχω ήδη γίνει μέλος στο blog σου και μου άρεσε πολύ.. ;-) καλή αρχή και σε σένα λοιπόν!!! :-) φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ κι εγώ πολύ Αναστασία! ναι το denim on denim γενικά με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να γίνει πολύ εντυπωσιακό! Άσε που είναι κ εύκολο να συνδυάσεις! τι κάνεις? βάζεις jeans με jeans! Απλούστατο;) όσο γι αυτό που λες για τα καλλυντικά του Hm έχεις δίκιο! είχα πάρει μια δυο φορές κάτι λιπ γκλος και ήταν φανταστικά! φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Καλή αρχή στην blog οοικογένεια!!! Μόλις σε ανακάλυψα!!! Πολύ ωραίες οι αγορές σου !!! Με γειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό το ρουζάκι των H&M είναι ερωτεύσιμο!!! Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω στην περιοχή μου, αλλά θέλω πολύ να το αποκτήσω. Όσο για το camouflage, δεν έχω λόγια. Δίνει τέλεια κάλυψη και διαρκεί ώρες. Φιλιά κοπέλα μου! http://kwnstantinan.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πράγματι είναι φοβερό! είναι dupe για ένα ρουζάκι της too faced και νομίζω πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτό! όσο για το camouflage όπως είπες και συ η κάλυψη και η διάρκεια που δίνει σε κάνουν να το αγαπήσεις! φιλιά και σε σένα!

      Διαγραφή