Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Mini Haul..

Mini Haul (All About Eve)
Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα θα σας μιλήσω για 2 προϊόντα που αγόρασα πρόσφατα από το ηλεκτρονικό κατάστημα All About Eve. Πρόκειται για το γνωστό σε όλες μας πλεόν λαδάκι Monoi Tiki Tahiti και το body spritzer από την εταιρεία i love cosmetics! Ως γνωστή coconut addicted τι άλλο άρωμα θα μπορούσα να επιλέξω πέρα από την καρύδα;;; 

Ξεκινάω από το απόλυτο must προϊόν για το καλοκαίρι αλλά και όχι μόνο.... Το Monoi Tiki Tahiti λαδάκι είναι ιδανικό και για τώρα το φθινόπωρο που θέλουμε να επαναφέρουμε το δέρμα μας από τις φθορές που άφησε πίσω του το καλοκαιράκι αλλά και να το προστατέψουμε από την αλλαγή θερμοκρασίας που σιγά σιγά μεγαλώνει... Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως είναι η Βιταμίνη Ε αποτελεί ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και προσφέρει στο δέρμα μας όλες αυτές τις θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες που έχει ανάγκη! Το λάδι καρύδας είναι πολυχρηστικό καθώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μετά το μπάνιο σε νωπό δέρμα για ενυδάτωση, στα μαλλιά πριν το λούσιμο ως μάσκα αλλά και μετά για ενυδάτωση και θρέψη.
Εξαιτίας της υψηλής του περιεκτικότητας σε λάδι καρύδας γίνεται στερεό κάτω από  τους 20° C και ένα tip για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και τώρα που το θερμόμετρο πέφτει είναι να το τοποθετήσετε για λίγα λεπτά μέσα σε ενα μπολ με ζεστό νερό..
τιμή: τα 60ml στα 7.50 ευρώ
και τα 120ml στα 12.90 ευρώ

Extra info:Το θαυματουργό αυτό λαδάκι έρχεται κατευθείαν από την Ταϊτή για να προσφέρει μια εξωτική νότα στην καθημερινότητά μας..

Σειρά έχει το body spritzer από i love cosmetics, μια εταιρεία η οποία δεν είναι ακόμη πολλή διαδεδομένη στην Ελλάδα αν και παρατηρώ πως το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερo συζητιέται στον κόσμο του blogging και του youtube. Αν αγαπάς και συ τα γλυκά αρώματα αλλά δε θέλεις και να φοράς ένα βαρύ άρωμα επάνω σου κατά τη διάρκεια της ημέρας τότε νομίζω πως πρέπει να το δοκιμάσεις! Φαντάσου πως το άρωμα του συγκεκριμένου body spray είναι ο συνδυασμός καρύδας με κρέμα ζαχαροπλαστικής... μμιαααμμ!!!! Η διάρκεια του είναι 4-5 ώρες, εξαιρετική για body spray.. Αγαπώ αυτην την εταιρεία γιατί διαθέτει συνδυασμούς αρωμάτων που δε θα βρεις σε καμία άλλη. Ρίξε μια ματιά εδώ και θα καταλάβεις..
τιμή: 5.50 ευρώ

I Love... Coconut & Cream Body Spritzer (100ml)    Monoi Tiki Tahiti Coco Coconut (60ml)
Μαζί με την παραγγελία μου ήρθε δώρο και ένα σαπουνάκι με monoi Tiare (λουλούδια από γαρδένια Ταϊτής) το οποίο μυρίζει... λουλουδάτα! Το έχω στο μπάνιο μου και μοσχοβολάει ο χώρος!


Αυτά για σήμερα... 
Θα τα πούμε σ' ένα επόμενο ποστ... 
Μέχρι τότε... stay positive girls!

2 σχόλια: