Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Haul#2 The Body Shop



 Γεια σας κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε! 


the body shop haul


Αγορές από Body Shop σήμερα και τίμησα δεόντως την σειρά τους για δέρματα με ακμή και ανοιχτούς πόρους. Πήρα βέβαια και το διάσημο banana shampoo τους για το οποίο είχα ακούσει τόσα πολλά σχόλια που θα έσκαγα εάν δεν το δοκίμαζα! Πάμε όμως να τα δούμε ένα ένα..

Αρχικά πήρα την Tea Tree Flawless BB Cream που είναι εμπλουτισμένη με tea tree oil. Ήθελα εδώ και καιρό να τη δοκιμάσω και να που έφτασε η στιγμή! Έχει μια έντονη μυρωδιά που μου θυμίζει τις καραμέλες με άρωμα ευκάλυπτο.. Την έχω δοκιμάσει 2-3 φορές και έχω διατυπώσει μια καλή γνώμη γιαυτήν. Αρχικά να πω πως η κάλυψή της είναι ελαφριά προς μέτρια αλλά το καλό είναι πως μπορείται να τη χτίσεται εάν επιθυμείτε μια πιο μεγάλη κάλυψη. Η τιμή της είναι στα 10 ευρώ και νομίζω πως αξίζει να της ρίξετε μια ματιά εάν έχετε προβληματικό δέρμα όπως το δικό μου. 


Στη συνέχεια πήρα και το primer της ίδιας σειράς το οποίο δεν μοιάζει και πολύ με τα primer που έχουμε συνηθίσει... Έχει και αυτό την ίδια έντονη μυρωδιά όπως και όλη η σειρά με το tea tree oil. Το χρώμα του είναι κίτρινο και η υφή του παχύρευστη. Μόλις το εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου νιώθεις μια δροσιά και μια αίσθηση αναζωογόνησης! Υπόσχεται μείωση των πόρων σε μακροχρόνιο διάστημα... Είδωμεν! Προς το παρόν αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως παρατήρησα μια αισθητή μείωση των πόρων μου μόλις το εφάρμοσα και επίσης κάνει το μακιγιάζ να διαρκεί για αρκετές ώρες.. 
τιμή: 10,50 ευρώ

PRIMER THE BODY SHOP

Επίσης, προμηθεύτηκα και τη μάσκα προσώπου της ίδιας σειράς την οποία είχα ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν και με είχε αφήσει πολλή ικανοποιημένη.. Πήρα να δοκιμάσω και τα pads από λούφα που υπόσχονται πως καθαρίζουν εις βάθος την επιδερμίδα. Έχουν αρκετά άγρια υφή και γιαυτό το λόγο δεν είναι για καθημερινή χρήση αλλά για έναν βαθύ εβδομαδιαίο καθαρισμό του προσώπου μας. Η κοπέλα που με εξυπηρέτησε μου έδωσε σε δείγμα και το gel καθαρισμού της ίδιας σειράς με tea tree oil για να το δοκιμάσω. Από όλη τη σειρά πιστεύει πως είναι αυτό που αξίζει περισσότερο απ' όλα.. Για να δούμε..
τιμή μάσκας: 2 ευρώ
pads λούφας: 3 ευρώ 

the body shop banana shampoo

Τέλος, πήρα και το Banana Shampoo για το οποίο έχουν ακουστεί ποικίλες κριτικές.. Το έχω δοκιμάσει μόνο μια φορά και δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα. Συμπαθητικό μεν,  όχι κάτι το ιδιαίτερο δε.. Το θεωρώ ακριβό για τα μόλις 250 ml που περιέχει. 
τιμή: 9 ευρώ


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα; Ποια η γνώμη σας γι'αυτό; Περιμένω τα σχόλια σας!


Και μη ξεχνάτε... μέχρι το επόμενο ποστ..
stay positive girls!
<3

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το Blog σου και καλη αρχή να έχεις! στο παρελθόν είχα δοκιμάσει κι εγώ το σαμπουαν και ητην μαλακτικη και μπορώ να πώ οτι με άφησαν ικανοποιημένη!
    Φιλάκια πολλα απο http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Έχω ήδη επισκεφτεί και το δικό σου blog και μου άρεσε πολύ! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Παλιότερα είχα πάρει κι εγώ pads λούφας για το πρόσωπο αλλά η δερματολόγος μου είπε ότι είναι εξαιρετικά περιττό για την ηλικία μας! Έτσι δεν τα χρησιμοποίησα πάνω από 3 φορές γιατί δεν ήθελα να επιβαρύνω το δέρμα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως έχουν πολύ άγρια υφή γιαυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην χρήση τους.. Εγώ τα χρησιμοποιώ στην περιοχή της μύτης όπου εμφανίζω μαύρα στίγματα, στο υπόλοιπο πρόσωπο τα αποφεύγω καθώς έχω αρκετά σπυράκια και παρατήρησα πως τα ερεθίζει.. Επομένως, νομίζω πως έχει απόλυτο δίκιο η δερματολόγος σου.. ;-)

      Διαγραφή