Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Kiko Eyeshadow Palette

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα το ποστ έχει να κάνει με σκιές... βασικό κομμάτι του νεσεσέρ μας.. Σωστά; Η παλέτα για την οποία θα σας μιλήσω είναι της εταιρείας KIKO, μια Ιταλική εταιρεία με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα την οποιά δυστυχώς δεν μπορούμε να βρούμε (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) στην Ελλάδα.. 

KIKO COSMETICS REVIEW

Η παλετίτσα αυτή αποτελείται από 4 σκιές σε καφέ μπεζ αποχρώσεις. Ονομάζεται Color Fever Eyeshadow Palette και εγώ την έχω στην απόχρωση 01 Unexpected Rosy Taupe. Αποφάσισα να σας μιλήσω γι' αυτήν γιατί θεωρώ πως είναι ιδανική για αυτήν την εποχή που θέλουμε στο μακιγιάζ μας τις πιο ζεστές και σοκολατί αποχρώσεις... Ταιριάζουν άλλωστε τέλεια και με τα  nude καφέ κραγιόν μας τα οποία είναι must have για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 14-15

KIKO


 Την αγόρασα σε ένα ταξίδι μου στην γειτονική Ιταλία πριν περίπου 1 χρόνο.. Από τότε τη χρησιμοποιώ σε πολλά μακιγιάζ μου και ομολογώ πως με έχει αφήσει πολλή ικανοποιημένη!


KIKO


Η συσκευασία της  είναι πολλή καλή ποιοτικώς, με ένα μεγάλο καθρέφτη που εξυπηρετεί τις κοπέλες που λείπουν ώρες από το σπίτι τους και θέλουν να ανανεώσουν το μακιγιάζ τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. 


KIKO REVIEW PALETTE

Τα χρώματα της είναι σε γήινες αποχρώσεις και η υφή των σκιών είναι σατινέ. Όπως βλέπεται και από τις φωτογραφίες έχουν πολλή καλή απόδοση και διάρκεια. Βέβαια, εγώ πάντα χρησιμοποιώ από κάτω μια βάση σκιών για να είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Οι αποχρώσεις 2 και 4 είναι οι αγαπημένες μου.. κάνουν κάποιους ιριδισμούς  οι οποίοι δυστυχώς δεν φαίνονται καλά στη φωτογραφία. Eίναι μια παλέτα ιδανική για ένα καφέ smoky μακιγιάζ αλλά και για να πετύχετε το look των  90's που είναι τάση για φέτος το χειμώνα! 

Πως σας φάνηκε κορίτσια η παλετίτσα; Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από την εταιρεία ΚΙΚΟ; Περιμένω τα σχόλια σας..  

Εμείς θα τα πούμε σ' ένα επόμενο ποστ... 

Μέχρι τότε... stay positive girls!
 

Φιλιά! 
  <3


4 σχόλια:

  1. Ωραια φαινεται και πολυ ωραιες αποχρωσεις, δυστυχως δεν εχω δοκιμασει κικο ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την πρώτη ευκαιρία να τα δοκιμάσεις.. Είναι οικονομικά και πολλή καλής ποιότητας καλλυντικά. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και είναι κρίμα γιατί είναι μια πολλή αξιόλογη εταιρεία που αξίζει να την δοκιμάσουμε.. Φιλιά!

      Διαγραφή