Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Make Up Forever Aqua Brow

Γεια σας κορίτσια! 


Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα προϊόν που πολλές από εσάς μπορεί να το θεωρείτε πολυτέλεια αλλά μιας και το έχω στη συλλογή μου και το έχω λατρέψει νιώθω την υποχρέωση να σας μιλήσω γι' αυτό..  

Make Up Forever Aqua Brow
Aqua Brow Make Up Forever n.20


Την Make Up Forever λίγο πολύ όλες μας την γνωρίζουμε.. είναι μια επαγγελματική εταιρεία την οποία στην Ελλάδα βρίσκουμε μόνο στα Sephora. Γνωστή και ως ΜUFE, είναι η εταιρία που προτιμούν πολλές επώνυμες του εξωτερικού όπως η JLo και η Jessica Alba. Τα προϊόντα της κοστίζουν κάτι περισσότερο από τα προϊόντα της Mac... αλλά πιστέψτε αξίζουν τα χρήματά τους.. ειδικά εάν τα πετύχετε σε κάποια προσφορά που συχνά πυκνά πλέον βγάζουν τα Sephora
Το συγκεκριμένο προϊόν το ήθελα εδώ και πολύ καιρό, όμως μου φαινόταν ακριβό και συνεχώς έπειθα τον εαυτό μου πως δεν το χρειάζομαι. Μια μέρα όμως που επισκέφτηκα το σταντ της MUFE, λίγο το -20% που έτρεχε εκείνη την περίοδο λίγο το ότι εκείνη την ημέρα είχα τα γενέθλια μου.. δεν άντεξα και το έκανα δώρο στον εαυτό μου!
Στο δια ταύτα όμως! Το Aqua Brow είναι ένα προϊόν για τα φρύδια που όχι μόνο τα γεμίζει αλλά τα δίνει σχήμα και χάρη στο κερί που περιέχει τα κοκκαλώνει και τα κρατάει σταθερά για ώρες. Να μη ξεχάσω να σας πω πως είναι και αδιάβροχο! Ω ναι! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα τέτοιο προϊόν; Το πήρα στην απόχρωση 20 η οποία είναι μια καστανή γλυκιά απόχρωση και ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα των μαλλιών μου. Για να το εφαρμόσεις στα φρύδια σου θα χρειαστείς ένα πινελάκι, εγώ χρησιμοποιώ το νούμερο 15 από την σειρά  sephora professionel το οποίο μου πρότεινε και η κοπέλα που με εξυπηρέτησε. Αρχικά να πω πως χρείαζεται απειροελάχιστη ποσότητα από το gel την οποία τοποθετούμε στο χέρι μας. Έπειτα με το πινελάκι πέρνουμε λίγο λίγο το προϊόν και ξεκινάμε να σχεδιάζουμε τα φρύδια μας. Το αποτέλεσμα που αφήνει είναι φυσικό και τόσο σταθερό..... που θα εκπλαγείτε! Η ποσότητα του είναι στα 7ml και αν και το χρησιμοποιώ non stop εδώ και 5 μήνες περίπου δεν έχει κατέβει σχεδόν καθόλου! Η τιμή του είναι 22,5 ευρώ και με την έκπτωση εγώ το πήρα στα 18 ευρώ. 

Κορίτσια έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα! Αναζητήστε το και θα με θυμηθείτε! 

Αυτά για σήμερα!
Θα τα πούμε σ' ένα επόμενο ποστ... 
Μέχρι τότε... stay positive girls!
Φιλιά!


2 σχόλια:

  1. Μόνο καλά έχω ακούσει για αυτό το προϊόν..οπότε αφού κάνει καλά την δουλεία του και χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα αξίζει!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή