Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Αγορές από Pharm16!



Γεια σας κορίτσια! Παρασκευή σήμερα και επιστρέφω με κάποιες πρόσφατες αγορές που έκανα από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο το οποίο πολλές από εσάς ήδη γνωρίζετε! Μιλάω για το Pharm 16, ένα φαρμακείο αλλιώτικο από τα άλλα! 

Αυτό που με τράβηξε λοιπόν σε αυτό είναι η οργάνωση που έχει και η απίστευτη ποικιλία του! Τόσα πολλά προϊόντα μπορούν να γίνουν δικά σου με ένα μόλις κλικ! Έτσι αποφάσισα να παραγγείλω μαζί με τις φίλες μου κάποια προϊόντα που θέλαμε εδώ και καιρό αλλά διστάζαμε λόγω των υψηλών τιμών που υπάρχουν στα φαρμακεία της γειτονιάς.. Πάμε όμως να σας δείξω τι πρόσθεσα εγώ στο δικό μου καλάθι...


pharm16 haul
Αγορές από το ηλεκτρονικό φαρμακείο ''Pharm16''

Αρχικά να σας πω πως ένας ακόμη λόγος που επέλεξα το συγκεκριμένο φαρμακείο ήταν πως εκεί βρήκα μια πληθώρα προϊόντων της εταιρείας Bomb Cosmetics τα οποία ήθελα σαν τρελή να δοκιμάσω!!! 

Έτσι επέλεξα να δοκιμάσω τα περίφημα και πολυσυζητημένα scrub της εταιρείας.. Για τα χείλη πήρα το Lip Scrub με την ονομασία Sherbet Lemon. Όπως καταλάβατε μοσχοβολάει φρέσκο λεμόνι! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω εκτενέστερα για να αποκτήσω άποψη... αν και εκ πρώτης όψεως νομίζω πως θα το λατρέψω!

Έπειτα πήρα άλλο ένα scrub από Bomb Cosmetics, αυτή τη φορά για το σώμα.. Ακούει στο όνομα Scrubology και μόλις το άνοιξα μοσχομύρισε όλο το δωμάτιο από νότες λουλουδιών αναμεμειγνένες με ξυλώδες νότες, musk και βανίλια! Άλλο να σας το λέω και άλλο να το μυρίζετε! 

Φυσικά δεν γινόταν να μην δοκιμάσω και τα υπέροχα Little Hotties κεράκια που λανσάρει η εταιρεία σ' ένα σωρό αρώματα! Vanilla Honey, Manolia Blossom, Strawberry, Lemongrass, Bottle of bubbly ήταν τα αρώματα που επέλεξα εγώ.. Στην επόμενή μου παραγγελία σίγουρα θα πάρω και άλλα! Ελπίζω το Pharm 16 να φέρει και τα υπόλοιπα αρώματα της συλλογής.. γιατί ειλικρινά είναι υπέροχα!!!

Στη συνέχεια πήρα ένα scrub (ναι ναι καλά διαβάσατε, κι άλλο scrub :-P ) αυτή τη φορά από την αγαπημένη μου Frezyderm και από τη σειρά για ακμή, το Ac Norm Peeling Gel. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω και φυσικά να σας πω τη γνώμη μου!

Πάμε σε μια άλλη αγαπημένη εταιρεία, την Apivita από την οποία πήρα την Κρέμα με Πρόπολη η οποία χρησιμοποιείται τοπικά σε μικροτραυματισμούς, γδαρσίματα αλλά και σε σπυράκια και ακμή. Είχα ακούσει πολλά καλά για τη συγκεκριμένη και αυτός ήταν και ο λόγος που την αναζήτησα..

Τέλος, πήρα και ένα λαδάκι που χρησιμοποιώ τοπικά στις βλεφαρίδες μου για θρέψη και ενδυνάμωση, το Καστορέλαιο από την εταιρεία Lanova. Επίσης, το χρησιμοποιώ και σαν μάσκα στις άκρες των μαλλιών μου πριν το λούσιμο μιας και είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Ε!

Μαζί με τη παραγγελία μου το Pharm 16 μου έστειλε και κάποια δειγματάκια από Vichy, Skincode, Caudalie, Darphin και Korres.. και το ευχαριστώ πολύ!

Αυτές ήταν οι αγορές μου κορίτσια!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;
Περιμένω τα σχόλια σας..

Και μη ξεχνάτε.. μέχρι το επόμενο ποστ..
Stay Positive Girls!

Φιλιά!

6 σχόλια:

  1. Με γεια...Να τα χαρείς όλα κορίτσι μου!!Θέλω και εγώ να δοκιμάσω bomb cosmetics!!Λατρεύω τα αρωματικά κεράκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, μόνο για τα αρώματά τους αξίζει να τα δώσεις μια ευκαιρία! Περισσότερα μόλις τα δοκιμάσω!

      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Με γειά σου Αναστασία!!! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου μόλις τα δοκιμάσεις! Να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! ;) Εννοείται πως θα σας πω τις εντυπώσεις μου.. Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίες οι αγορές σου! Με γεια! Το lip scrub θέλω πολύ να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, είναι πολύ καλό... ειδικά για τώρα το χειμώνα που τα χείλη μας χρειάζονται μια έξτρα περιποίηση..

      Διαγραφή