Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Review Erre Due

Γεια σας κορίτσια!

Πρώτη ανάρτηση για αυτό το blog και είπα να ξεκινήσω με δύο προϊόντα που τεστάρω αυτή τη περίοδο και ομολογώ με έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη! Μιλάω φυσικά για το Perfect Mat Foundation της Erre Due και το Full Cover Liquid Concealer της ίδιας εταιρίας. Για πάμε να δούμε το κάθε προϊόν ξεχωριστά...

Ξεκινάω από το Perfect Mat Foundation το οποίο μου έκανε και τη μεγαλύτερη εντύπωση. Είναι full καλυπτικό, πολύ σταθερό και η σύσταση του είναι oil free. Αφήνει ένα ματ αποτέλεσμα στο δέρμα και χρειάζεται λίγη ποσότητα για να καλύψετε όλο σας το πρόσωπο. Το θεωρώ ιδανικό για κοπέλες με λιπαρά/μεικτά δέρματα με ατέλειες που έχουν ανάγκη την κάλυψη αλλά και την ασφάλεια πως το foundation τους θα μείνει εκεί για ώρες... Ιδανικό και για βραδινές εξόδους καθώς αν και έχει SPF 30  δεν σε κάνει να βγαίνεις άσπρη στις φωτογραφίες! Προσωπικά το απλώνω με πινέλο όταν θέλω μια πιο μέτρια κάλυψη και με τα χέρια όταν θέλω ένα πιο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.. 
Τιμή: 21 ευρώ


foundation erre due
Perfect Mat Foundation Erre Due (απόχρωση: 03 Vanilla Spice)




Σειρά έχει το Full Cover Liquid Concealer το οποίο μου το έδωσαν δώρο με την αγορά του foundation. Είναι και αυτό της ίδιας φιλοσοφίας, σταθερό, ιδανικό για να καλύπτει σπυράκια και κοκκινίλες. Μια άλλη χρήση του που βρήκα είναι ότι χρησιμεύει και ως Primer για τα μάτια καθώς δημιουργεί ένα τέλειο καμβά πριν την τοποθέτηση των σκιών και τις κάνει να μένουν εκεί για ώρες..  Ως κονσίλερ για κάτω από τα μάτια δίνει ωραία κάλυψη χωρίς όμως να φωτίζει τη περιοχή.. Ωστόσο, δε το συνιστώ για κοπέλες με ξηρή επιδερμίδα γιατί θα κάθεται στις λεπτές γραμμές. 
Τιμή: περίπου 10 ευρώ



erre due conciler
Full Cover Liquid Concealer Erre Due (απόχρωση: Nο. 103)


Αυτά για σήμερα... 
Θα τα πούμε σ' ένα επόμενο ποστ... 
Μέχρι τότε... stay positive girls!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου